2014 U.S.A Mountains & Geysers

Dag 7; Twin Falls

Na een overheerlijk ontbijtje....er worden eieren 'to order' voor je gebakken!, oftewel, je zegt wat je hebben wilt... roerei met ham en champignons of een omelet met groente enz. enz.en dat wordt dan á la minute voor je gebakken, verser dan dat kan dus niet.... gaan we op weg naar Twin Falls, waar de Shoshone Falls zijn. Eerst maar een bezoekje aan het Visitors Centre. We krijgen een foldertje én het advies om niet alleen de Shoshone Falls, maar ook de originele Twin Falls te bezoeken. Allereerst maar naar de Shoshone Falls.

Deze watervallen liggen in de Snake River.....

.....en worden 'The Niagara of the West' genoemd.

Een regenboog door de mist van water.

Prachtig!! We drinken er nog koffie in het zonnetje en gaan dan op weg naar deTwin Falls. We parkeren de auto bij Dierkes Lake.

Wat er met deze temperatuur (ik merk geen verschil met de zomer) wel heel erg aantrekkelijk uit ziet.

We lopen naar wat ooit Twin Falls was.

Twin Falls; ooit waren het 2 watervallen waar electriciteit opgewekt werd, maar naar mate de stad groter werd was er meer electriciteit nodig en dus werd het besluit genomen om 1 van de 2 watervallen af te sluiten, om zo meer power te creëren. Tot op heden wekken ze hier voldoende electriciteit op voor de hele stad (+45.00inwoners). Zo zagen de watervallen er eerst uit.....

.....en dit is alles wat er van over is! De rechter waterval is afgesloten.

We eten vanavond weer bij het Outback Steakhouse en nu bestellen we het voorgerecht wel wat er gisteren zo vreselijk lekker uit zag! De 'Bloomin'Onion'. Een ui, ingesneden, gepaneerd en gefrituurd met saus. Je plukt de knapperige blaadjes van de ui, die door het frituren wel zoet lijkt te smaken en dan dippen. Zooo lekker!!

Het hoofdgerecht bestaat voor Anja uit Surf en Turf en Benny bestelt de ribs van de bbq nog een x. We delen een nagerecht: Chocolate thunder from down under! Need I say more?

Reacties

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!